Over ons . . .

Het doel van de Bedrijvenkring is het bevorderen van de onderlinge verstandhouding tussen de leden en het behartigen van hun gemeenschappelijke belangen. Oftewel, van elkaar leren en voor elkaar opkomen. En daarbij biedt de Bedrijvenkring West Betuwe een uniek breed en divers platform.


Bijeenkomsten

Bedrijvenkring West Betuwe - ballonvaart 2019

De bijeenkomsten van de Bedrijvenkring zijn divers: bedrijfsbezoeken afgewisseld met soms een netwerkborrel of kennissessie. Deze bijeenkomsten zijn gratis voor leden en vanzelfsprekend kunt u altijd een introducee meenemen. Een bedrijfsbezoek is altijd leuk; achter de schermen kijken, een rondleiding en te leren en te worden geïnspireerd hoe anderen iets aanpakken.

Er zijn zo’n 8 bijeenkomsten/activiteiten per jaar. Bijzonder voor jong en oud is altijd het Bedrijvenkring-jaarfeest waarbij gezelligheid voorop staat. Geen elitaire of sjieke bedoeling maar gewoon nuchter, open en toegankelijk. Er wordt altijd gezocht naar een onvergetelijke happening. En soms staat een jaarfeest voor lange tijd in de hoofden gegrift zoals het running dinner tussen verschillende restaurants in de regio waarbij iedereen werd vervoerd in ‘foute’ supersized limousines. Of het optreden van The Beatles Revival in het Geofort te Herwijnen waarbij de tijden van weleer helemaal opnieuw werden beleefd.

Ondernemers- en vestigingsklimaat

Regelmatig overlegt het bestuur van de Bedrijvenkring met B&W van de gemeente West Betuwe. Een terugkerende focus is het ondernemers- en vestigingsklimaat in de regio. Scholing en opleidingen voor bestaande en toekomstige medewerkers zijn ook belangrijke speerpunten evenals een 'Gezonde werkvloer'. Regelmatig wordt de Bedrijvenkring door de gemeente en andere organen voor klankbordsessies uitgenodigd zoals bijvoorbeeld Woonvisie, TechExplore24, en FruitDelta.

Tijdens het overleg met B&W staat het algemeen belang voorop. Leden kunnen via het contactformulier gesprekspunten inbrengen. Daarbij moeten de onderwerpen ook van belang zijn voor andere leden en ondernemers. 

Contact

Secretariaat Bedrijvenkring West Betuwe

Pr. Christineweg 7

4151 CH Acquoy

leden@bedrijvenkringwestbetuwe.nl

VNONCW_nieuwjaarsbijeenkosmt2023.jpg