ALV + ballonvaart

Vrijdag 14 juni houden we onze Algemene Vergadering (ALV) waarbij terugkijken op 2018 en als bestuur verantwoording afleggen aan u als leden. Als locatie hebben we gekozen voor Boerengoed in Enspijk.

Zoals gebruikelijk houden we de ALV kort want we hebben die middag/avond meer in petto . . .

Het is niet voor niets dat we voor Boerengoed in Enspijk hebben gekozen want we hebben ruimte nodig. Ruimte om te kunnen opstijgen met misschien wel 10 of 15 luchtballonnen. 

Mee omhoog . . .
Zoals gezegd houden we de ALV bij Boerengoed, in de Hooischuur . Daar worden we tijdens de ALV voorzien van een hapje en drankje. Aansluitend krijgen we een 'antipasta' en 'prima piatti' van een Italiaans buffet. Immers, met een lege maag kun je geen ballonvaren.

Rond 19.00 uur beginnen de voorbereidingen voor de ballonvaart met o.a. het vullen van de ballonnen met hete lucht wat altijd een spectaculaire happening is.

Rond 20.00 stijgen we op . . . en laten ons meenemen waarheen de wind waait.

Zo omstreeks 22.30 uur zijn we weer terug op Boerengoed waar we van het tweede deel van het buffet zullen genieten. En onder het genot van een borrel kunnen napraten over onze belevenissen hoog boven de gemeente West Betuwe.

Eigen bijdrage
Onze penningmeester Elias is gaan rekenen en kwam tot de conclusie dat een ballonvaart uit de clubkas kan worden bekostigd. Voor het buffet en de borrel is er een eigen bijdrage van € 50 p/p.

Ballonvaren is een weersafhankelijke activiteit. Onverhoopt kan het avontuur daarom tot zo'n 2 uur voor de geplande start worden afgelast. Het Italiaanse buffet bij Boerengoed kunnen we echter niet afzeggen omdat hiervoor al enkele dagen eerder inkopen zijn gedaan en mensen staan opgesteld. Aanmelden voor de ballonvaart betekent dan ook dat u zich ook aanmeldt voor de ALV en buffet. Zoals gezegd, uit de clubkas wordt de ballonvaart bekostigd en de overige kosten worden betaald van de eigen bijdrage.

Een andere 'spelregel' is dat we vooralsnog maximaal 2 aanmeldingen per bedrijf willen honoreren. Dan kunnen zoveel mogelijk verschillende bedrijven mee omhoog. Wij rekenen hiervoor op uw begrip. Als er t.z.t. nog plaatsen over zijn, laten wij dat u weten.

Voor de logistieke planning van het aantal ballonnen moeten we begin mei het 'luchtvaartbedrijf' een realistische indicatie geven. Zij moeten weten of ze 10, 15 of nog meer ballonnen moeten inplannen. Geef u daarom zo snel mogelijk op als u zeker wilt zijn van een 'ticket'

Kort samengevat . . .
- aanmelden is voor ALV+buffet+ballonvaart
- eigen bijdrage voor buffet en borrel € 50 p/p 
   . . . ook als ballonvaart wordt afgelast
- max. 2 aanmeldingen per lid
- meld u zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van een 'ticket'

Programma (voorlopig)
16:30 uur inloop en ontvangst
17:00 uur algemene vergadering
17.30 uur start Italiaans buffet
19.00 uur voorbereidingen ballonvaart 
20.00 uur opstijgen ballonnen
21.30 uur  landing met champagne en brevet
22.30 uur terug op Boerengoed en vervolg buffet incl borrelen
24.00 uur einde

Locatie
Boerengoed
Hoevenseweg 5
4157 JB  Enspijk

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.