Bedrijfsbezoek Werkzaak Rivierenland

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek op vrijdag 22 september op de gloednieuwe locatie van Werkzaak Rivierenland in Geldermalsen. Een bijzondere bijeenkomst samen met o.a. VNO-NCW over een ‘gezonde werkvloer’.

We werken steeds langer en de gemiddelde leeftijd stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen om wendbaarheid van organisaties en een groter aanpassend vermogen. Werkgevers en werknemers met een gezonde werkvloer, blijven fit voor het steeds sneller veranderende werk.

Maar hoe creëer je succesvol een gezonde werkvloer? Hoe draagt u bij aan de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers? Tijdens de bijeenkomst krijgt u op deze vragen inspirerende antwoorden.

Bondscoach Jong Oranje
Een bijzondere gast is Pons Jan Vermeer, voormalig bondscoach Jong Oranje (tennis) en mental coach van diverse Olympiërs en Paralympiërs. Hij heeft zijn kennis en vaardigheden uit de topsport vertaald naar het bedrijfsleven. Hij weet vanuit de praktijk als geen ander wat een 'gezonde werkvloer' is.

Graag tot ziens op vrijdag 22 september.

Met vriendelijke groet,

Rian Verwoert

Programma
15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Rondleiding Werkzaak Rivierenland
16.45 uur: Welkom en opening
17.00 uur: Duurzame inzetbaarheid Rivierenland
17.20 uur: Een leven lang leren en ontwikkelen
17.40 uur: Vitale werknemers, gezonde werkvloeren
18.45 uur: Afsluitende borrel met hapjes

 

Locatie:
Werkzaak Rivierenland
Poppenbouwing 18
4191 NZ  Geldermalsen


Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.