Bedrijfsbezoek Bibliotheek Geldermalsen

Vrijdagmiddag 7 april zijn we te gast bij de Bibliotheek Geldermalsen. Wie heeft in zijn/haar jeugd geen boeken geleend bij de ‘bieb’? Maar er is sinds die tijd veel veranderd in de bibliotheek.

Het lenen van CDs is er bijvoorbeeld bijgekomen . . . en ook alweer (bijna) verdwenen. Als geen ander weet de bibliotheek wat de opkomst van internet betekent voor haar bestaansrecht. En daar kunnen we als ondernemers veel van leren.

Digitaal
De Bibliotheek is anno 2017 een modern digitaal multi-media huis. Een organisatie met 19 vestigingen in de regio. Saillant is dat laaggeletterdheid een groot probleem is in de Betuwe. En hoe speel je daarop in als je product juist ‘lezen’ is?

Kortom, de Bibliotheek is een enorme innovator. Tijdens het bedrijfsbezoek vertelt directeur Gaby Lafeber ons hoe zij al deze uitdagingen aangaat.

Graag tot ziens in de Bibliotheek Geldermalsen op vrijdag 7 april.

Programma
16.30 uur: ontvangst
17.00 uur: welkom door Rian Verwoert, voorzitter
17.05 uur: de Bibliotheek Geldermalsen in vogelvlucht, Gaby Lafeber
17.20 uur: rondleiding
17.45 uur: borrel met hapje en drankje
18.30 uur: einde

Locatie:
De Pluk
Rijksstraatweg 64
4191 SG  Geldermalsen


Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.