BGG-jaarfeest: nostalgie in een moderne jas

Vrijdag 25 november . . . BGG-jaarfeest 2016. Kun je een jaarfeest van achteren naar voren organiseren? Dat is wat we voor komend jaarfeest hebben gedaan . . . als eerste hebben we een muzikale late night performance geboekt en toen zijn we het jaarfeest verder gaan invullen.

Ooit gehoord van The Quarrymen of Wings? Wat zich hiertussen bevindt, kent u allemaal. Echt allemaal !!!
We kregen de onvoorstelbare kans om de 'revival' van de meest invloedrijke band ooit te boeken. Nieuwsgierig . . . kijk dan op bit.ly/2c9l8kz   DOEN !!!

Bij een top-act hoort ook een toplocatie en dito food & beverage. En dat hebben we gevonden in het GeoFort nabij Asperen. We worden ontvangen in het 3D-cafe met amuses. Aansluitend genieten we van een walking dinner in de Kazernestraat en maken we kennis met Generaal Kraaijenhof.

Wilt u rustig met anderen bijpraten dan biedt GeoFort uitstekende gelegenheden. Een aantal zijbeuken van het fort worden hiervoor voor ons opengesteld. Of het museum bezoeken of Nederland van boven zien in de filmzaal.

Kortom, beleef zowel muzikaal als locatie de nostalgie van weleer in een moderne jas.

P.S. De eigen bijdrage bedraagt € 50,- p/p.

Programma

18.00 uur - 18.30 uur: ontvangst in 3D-cafe op GeoFort
18.30 uur - 18.40 uur: welkom door Rian Verwoert, voorzitter
18.40 uur - 19.45 uur: amuses, hapjes & drankjes
19.45 uur - 22.00 uur: walking dinner & grand desert
22.00 uur - 00.30 uur: nostalgie in een moderne jas

Locatie
Geofort
Nieuwe Steeg 74
4171 KG  Herwijnen

Parkeren
Op parkeerplaats bij locatie.

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.