Het echte verhaal van Prinsjesdag . . .

Vrijdag 23 september zijn we de gast van Rabobank West Betuwe. Dat is de week van Prinsjesdag en zullen de media bol staan van wat het kabinet voor ons als burgers en ondernemers in petto heeft. Maar wat is in die plannen politieke retoriek en wat het echte verhaal? Speciaal voor ons zal een van Neerlands vooraanstaande topeconomen Hans Stegeman ons meenemen in het ware verhaal. De heer Stegeman kent als hoofdeconoom Nederland van Rabobank als geen ander de ins and outs en weet dit op boeiende wijze voor iedereen duidelijk te maken.

Zoals u weet hebben we jaarlijks een gezamenlijke bijeenkomst met onze collega ondernemers van OVN uit Neerijnen. We hebben hen dan ook voor de unieke bijeenkomst met chief economist Hans Stegeman uitgenodigd. En niet onbelangrijk . . . zo leren we onze buren weer beter kennen.

Programma
14.30 uur: ontvangst
15.00 uur: welkom door Rian Verwoert, voorzitter BGG
15.05 uur: Hans Stegeman, hoofdeconoom Nederland bij Rabobank
15.45 uur: vragen en discussie
16.15 uur: hapje & drankje
17.00 uur: walking dinner
19.00 uur: einde

Locatie:Om iedereen te kunnen ontvangen, is de lokatie niet de vestiging van Rabobank West Betuwe in Geldermalsen maar . . .

De Pluk
Rijksstraatweg 64
4191 SG  Geldermalsen

Parkeren:
op locatie

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.