Achter de schermen bij Heerlijkheid Mariënwaerdt

Donderdag 19 mei hebben we bedrijfsbezoek en speciale ontvangst op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Het eeuwenoude landgoed kennen we allemaal. Wie heeft er niet eens een bijeenkomst gehad, gewandeld en daarna genoten van een een pannenkoek in De Stapelbakker of luxe diner in Brasserie Marie?

Achter de schermen
De bekendheid van Heerlijkheid Mariënwaerdt is een extra reden om eens achter de schermen van het bedrijf te kijken. Want hoe combineer je een agrarisch bedrijf met horeca, landelijke evenementen zoals de Landgoedfair en de verkoop van de bekende landgoedproducten? Frans van Verschuer doet dat ons helemaal uit de doeken.

Grote Huis
Bij een bedrijfsbezoek willen we ook dingen zien en doen. Mis daarom het bezoek aan het Groote Huis en de exclusieve Witte Kamer en Bibliotheek niet. En ook kunt u tijdens de shooting games uw vaardigheden in het handboog en luchtbuksschieten tonen.

Donderdag 19 mei organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt ook haar open dag. Maar als Bedrijfskring hebben we een streepje voor en hebben we de beschikking over een eigen ruimte en komt u op plaatsen plaatsen waar andere bezoekers alleen over kunnen dromen.

Kortom, meld u snel aan voor dit bedrijfsbezoek bij het grootste bedrijf van Geldermalsen.

Programma
15.45 uur: ontvangst
16.10 uur: welkom door Rian Verwoert, voorzitter
16.15 uur: Heerlijkheid Marienwaerdt in vogelvlucht, Frans van Verschuer
16.30 uur: activiteiten
> bezoek Grote Huis met Witte Kamer en Bibliotheek
> shooting games: zelf handboog en luchtbuksschieten
17.30 uur: borrel met hapje en drankje
19.00 uur: einde

Locatie
't Klooster 5
4153 RR  Beesd

Parkeren:
op locatie

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.