Bedrijfsbezoek Leeuwenstein Groep

Drie bedrijven tegelijk bezoeken. Kan dat? Absoluut. En zeker als deze bedrijven onderdeel zijn van de Leeuwenstein Groep van de familie Van Doorn. Vrijdagmiddag 11 maart zijn we voor een bedrijfsbezoek te gast bij:

Dover verkeer
dienstverlener op het gebied van verkeersgeleiding, verkeersmaatregelen, evenementenservice en uitvoering

Signa Terra
hoveniers voor totaal groenadvies, aanleg en onderhoud die gemeenten, provincies en rijk van deur tot deur ontzorgen

Van Doorn Infra Specials
specialisten voor aanleg en onderhoud van geleiderail, barriers, stijlen en leuningen van kunstwerken en schadeherstel na calamiteiten

We zijn allemaal weggebruikers. En misschien heeft u zich weleens afgevraagd waar die verkeersborden vandaan komen bij wegomleidingen en evenementen? Of zich verbaast hoe snel de geleiderail is hersteld na een calamiteit en de bijzondere de flora langs snelwegen?

Hierover informeren u Frans, Barend en Henk van Doorn. En natuurlijk geven zij uitleg over het speciale materieel en de deels exclusief voor de groep ontwikkelde voertuigen.

Kortom, een bijzonder bedrijfsbezoek waarbij u ogen te kort komt!

Programma
16.30 uur: ontvangst
17.00 uur: welkom
17.05 uur: uitleg over Signaterra, Dover en Van Doorn specials
17.25 uur: rondleiding
18.15 uur: hapje en drankje
19.00 uur: einde

Locatie
Bosmanskamp 31 – 33
4191 MS Geldermalsen

Parkeren:
op locatie

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.