Bedrijfsbezoek Lingewaard Uitvaartverzorging

Eén van onze leden is Lingewaard Uitvaartverzorging uit Geldermalsen. Een bijzonder bedrijf voortgekomen uit Jan Hol personenvervoer. Persoonlijke aandacht en een waardevol afscheid staan bij Remco en Patricia Hol bij elke uitvaart voorop.

Cremeren vindt in Nederland steeds vaker plaats. Maar toch hebben veel mensen hierover vragen en zouden meer willen weten. Afgelopen zomer is in Tiel het crematorium De Linge geopend. Een nieuw, transparant en modern uitvaartcentrum.

De contacten van Remco en Patricia Hol geven ons de unieke mogelijkheid voor een bezoek aan crematorium De Linge op vrijdag 12 februari 2016. U krijgt uitleg over de locatie, de indeling, organisatie en als u wilt een rondleiding achter de schermen. Vanzelfsprekend wordt ingegaan op al uw vragen. 

Kortom, een heel bijzonder bedrijfsbezoek.

Programma
17.15 uur: ontvangst
17.30 uur: welkom
17.35 uur: uitleg op crematorium De Linge
17.55 uur: rondleiding
18.20 uur: hapje en drankje
18.45 uur: einde

Locatie:
Medelsestraat Oost 20
4004LG Tiel

NB: als u de routeplanner volgt komt u aan de verkeerde kant van het crematorium uit. Volg daarom deze routebeschrijving.

Parkeren:
op locatie

Aanmelden

Dit gaat zoals gebruikelijk via deze website. De procedure is met de nieuwe BGG-website ook eenvoudig maar wel iets anders. Voor het aanmelden heeft u nu een login en wachtwoord nodig. Deze staan in de u gezonden uitnodiging. Om u aan te melden gaat u naar Bijeenkomsten en dan wijst het zich vanzelf.