NIEUWS

Fotoworkshop voor ondernemers

Ook wel eens het idee gehad om na het vele werk heerlijk te willen ontspannen in de natuur om daar mooie foto's te schieten? Of tijdens de vakantie prachtige herinneringen te willen vastleggen met je nieuwe spiegelreflexcamera? Er komt tenslotte een moment dat je méér wilt dan dat platte ding, waar je ook mee kan bellen...

Tijdens de Hemelvaartweek (21/5 tm 27/5) organiseer ik een ter plaatse geheel verzorgde fotoworkshop in Le Fal in de Auverge, Frankrijk. Een ideale gelegenheid om te leren begrijpen wat er allemaal mogelijk is in de fotografie en dat vervolgens zelf in de praktijk  brengen. En tevens een heel geschikt moment om tijdens de ruime (culinaire) pauzes de collega's beter te leren kennen in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Op locatie worden wij ontvangen door de NL-sprekende gastheer en -vrouw, die zich inzetten om het de deelnemers naar de zin te maken. Niets is hen teveel, zodat de gasten zich volledig op fotografie, mooie gesprekken en prachtige wijnen kunnen concentreren.
Lijkt het je wat, neem dan contact op met Christophe Thole of via www.fotostudiodebetuwe.nl 

 

  

  

 

 

 


@19:21# | 12.04.2017