NIEUWS

Eten voor Stiching Mures met JCI Lek en Linge

Eten voor Stichting MuresOp zondag 22 november a.s. organiseert JCI Lek en Linge een wijn- en spijsproeverij bij Restaurant Malsen te Geldermalsen. Alle serviceclubs en vrienden van JCI Lek en Linge in Rivierenland zijn van harte uitgenodigd om hun wijnkennis te verbeteren, en daarmee steunen zij ook nog eens het door JCI Lek en Linge geadopteerde goede doel, Stiching Mures (www.mures.nl). 

De wijnen worden geproduceerd door Michel van den Beld (www.vandenbeldwines.nl), een Nederlandse wijnboer die ruim 10 jaar geleden in de Franse Bergerac op zijn eigen domein wijn is gaan produceren. De spijzen worden bereid door Geert van der Cruijsen, chefkok en eigenaar van Restaurant Malsen te Geldermalsen (www.restaurantmalsen.nl).

In totaal passeren zes wijnen de revue, die worden gecombineerd met bijpassende verfijnde gerechtjes en amuses. Uiteraard worden de spijzen toegelicht door de keukenbrigade, en de wijnen worden toegelicht door de wijnproducent zelf!

De wijn- en spijsproeverij zal plaatsvinden bij Restaurant Malsen, Herman Kuijkstraat 72 te Geldermalsen.  Het programma is als volgt:

•             14.00-14.30: Ontvangst

•             14.30-17.00: Proeverij van zes wijnen en spijzen (Verfijnde keuken, onder andere gerechtjes met groene linzen salade met zeebaars filet, carpaccio van kalfsentrecote, kreeftensoep, gesneden hertenbout, chocolade taartje)

•             17.00-17.30: Einde middag (met de mogelijkheid om wijnen te bestellen)

De proeverij wordt voor een groot deel gesponsord door Vandenbeld Wines & Restaurant Malsen, zodat deze u kan worden aangeboden voor een bedrag van per persoon. Hiervan zal een bedrag van worden geschonken aan het goede doel. Mocht u nog een additionele bijdrage aan het goede doel willen leveren, dan staat er een melkbus klaar waarin u uw bijdrage kunt deponeren.

Het aantal plaatsen voor de proeverij is beperkt, namelijk 60 plaatsen, wees dus snel met uw inschrijving want op is op! Inschrijven is mogelijk via deze link

________________________________________

Diner

Mocht u na de proeverij de smaak te pakken hebben gekregen, dan heeft Restaurant Malsen nog een speciale aanbieding voor u. Aansluitend aan de proeverij kunt u voor een bedrag van per persoon (normale prijs € 35,=) genieten van een verrukkelijk drie-gangendiner:

•             Voorgerecht: Salade van parelgort en kruiden met langzaam gegaarde koningsklipfilet

•             Hoofdgerecht: Gebakken ribeye van Landgoed Palmesteijn (Deil) met saus van BQ2, met huis gemaakt dikke frieten

•             Dessert: Crumble van stoofpeertje met rozijnen

Het menu wordt aangeboden exclusief (alcoholische) dranken, doch inclusief een kopje koffie of thee. Aan de hand van eventuele vegetarische en/of dieetwensen wordt het menu uiteraard aangepast naar de gast.

Voor het diner zijn 30 plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij! Inschrijven is mogelijk via deze link

Wij zien er naar uit u te ontvangen op 22 november a.s.

Hartelijke groeten,
namens JCI Lek en Linge,

Rogier Faase


@13:23# | 21.10.2015