NIEUWS

Veel nieuwe matches tijdens Meet & Match

"Zeer verrast"

Meet Match GeldermalsenEen van onze leden: van der Perk Bedrijven Beesd heeft het compliment 2015 in ontvangst mogen nemen voor de mooiste Match tijden de Meet & Match bijeenkomst.

Op initiatief van het Cultureel Cafe, Welzijn Geldermalsen en de stichting Samen voor Rivierenland waren er in totaal ca. 30 maatschappelijke organisaties en Bedrijven bijeengekomen.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties gingen samen op zoek naar slimme samenwerking. MET GESLOTEN BEURZEN! Dus niet geld gedreven, de avond draait nadrukkelijk niet om sponsor- of subsidieafspraken. Het is een Meet & Match sessie onder de titel 'We love Geldermalsen!'.

De Maatschappelijke organisaties en bedrijven wisselende helpende handen, kennis, kunde en materialen uit. Want wat de een over heeft, kan voor de ander heel waardevol zijn.

Voor de bedrijven levert een Match over het algemeen veel publiciteit en reclame op, in het totaal zijn er 45 matches afgesloten door de Notaris met een totaal waarde van ongeveer 75.000,= euro.

Meet Match GeldermalsenHet is Henk van der Perk gelukt om 3 Matches aan te gaan zijnde met FCV Geldermalsen; gratis uitlenen van minikraan en bezoek aan off-road baan in Beesd, tegen prestatie reclame bord lang de fiets crossbaan, De Lingeborgh Geldermalsen uitwisselen van stageplaatsen voor het leren werken hoe omgaan met tuinmachines, tegenprestatie bedrijfsterrein onderhouden en met Benja Chr. Zorgboerderij Buren voor de zaterdagse gastkinderen een ½ dag vermaak in Beesd op de off-road baan en een rondleiding in het bedrijf, als tegenprestatie stukje bedrijfsterrein vegen en reclame op zorgboerdrij. De Wethouder Niko Wiendels en Wilbert Kemperman van samen voor Rivierenland overhandigde aan Henk van der Perk een certificaat en een bos bloemen voor de mooiste Match.

Geldermalsen 15 juni 2015

Voor meer informatie:
Van der Perk bedrijven, Theo van der Perk Mechanisatiebedrijf, 1001FarmToys.nl, WBEverhuur Beesd

Henk van der Perk

0345-681493

 

 


@18:37# | 19.06.2015