NIEUWS

Ceratec wint Ondernemersprijs Midden-Nederland 2012

Ceratec Technical Ceramics uit Geldermalsen heeft de Ondernemersprijs Midden-Nederland 2012 gewonnen. Dit werd donderdag 3 januari bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de KvK Midden-Nederland in het Beatrix Theater in Utrecht.

Ceratec uit Geldermalsen richt zich op ontwikkeling en productie van industriële componenten van technische keramiek. Het familiebedrijf heeft sinds de oprichting in 1983 met visie en durf een pioniersrol in deze nichemarkt gepakt. Bijzonder aan keramische producten is dat deze worden gesmeerd met water, waardoor olie en vetten niet nodig zijn. Dit is veel schoner en duurzamer.
Ceratec innoveert constant en zoekt bewust niet de massaproductie op. Hierbij werkt het bedrijf veel samen met kennis- en onderzoeksinstellingen. Het bedrijf is met deze specialisatie een internationale product- en kennisleverancier. De jury zag bij Ceratec Technical Ceramics een indrukwekkende mate van innovatiekracht, financiële duurzaamheid en gedegen ondernemerschap.

De jury selecteerde uit de aanvankelijk twaalf genomineerde bedrijven drie finalisten: Ceratec Technical Ceramics en de Woerdense bedrijven DARE!! en Mirror Controls International. Uiteindelijk kwam Ceratec dus als beste uit de bus.

De Ondernemersprijs Midden-Nederland wordt jaarlijks uitgereikt aan een onderneming of organisatie die een aansprekende prestatie heeft geleverd met een meetbare uitstraling voor de regio Midden-Nederland.


Meer info over de prijs en eerdere winnaars op www.kvk.nl/ondernemersprijs2012 . Meer over de winnaar van dit jaar op www.ceratec.nl.

Zie voor een artikel in het Nieuwsblad Geldermalsen:
http://www.nieuwsbladgeldermalsen.nl/lokaal/ceratec_uit_geldermalsen_winnaar_ondernemersprijs_middennederland_32712797.html               

 


@12:26# | 04.01.2013