NIEUWS

24 mei Beursvloer Rivierenland bij Waterschap Rivierenland in Tiel . . .

Op 24 mei om 16.00 uur is De Beursvloer Rivierenland bij Waterschap Rivierenland in Tiel.

Wat is De Beursvloer?
BeursvloerDe Beursvloer is een ontmoetingsevenement voor ondernemers, maatschappelijke organisaties en lokale overheid uit Geldermalsen, Buren en Tiel. In anderhalf uur tijd leren zij elkaar kennen, netwerken en handelen zij in maatschappelijke betrokkenheid. Met gesloten beurs worden er matches gemaakt voor uitwisseling van kennis en kunde, helpende handen, materialen, creativiteit, faciliteiten en toegang tot elkaars netwerk. Doel: de kwaliteit van het maatschappelijk leven in de regio een flinke boost geven.

Wat biedt De Beursvloer ondernemers?

  • Een kans positief bij te dragen aan de lokale sociale omgeving, waar uw medewerkers wonen
  • Praktische invulling van MVO als het gaat om het sociale aspect; de P van People in People, Planet, Profit
  • Concrete matches die u wat opleveren. Denk aan bijvoorbeeld een teamuitje, een workshop, activiteit voor kinderen van medewerkers
  • Positieve PR
  • Werknemerstrots en -tevredenheid
  • Maatschappelijk organisaties die door inzet van uw kennis, hulp, tijd of faciliteiten beter in staat zijn hun doelstellingen te bereiken.

Voorbeelden
Het maken van een match moet duidelijke winst voor beide matchpartijen opleveren. Bijvoorbeeld een speciale lunch na een ochtend klussen op de kinderboerderij. Of een toneelvoorstelling voor relaties van het advocatenkantoor dat juridisch advies geeft aan de toneelvereniging. Of een trim club voor hart patiënten geeft een hardloop clinic, in ruil voor advies over ‘binden en boeien van vrijwilligers’ door een uitzendbureau.

Meer informatie
Deelnemen aan de Beursvloer is geheel gratis. Toch kan het u veel opleveren. Het enige dat u moet doen is u aanmelden. Dat kan tot 14 mei op www.beursvloerenrivierenland.nl/aanmelden. Meer informatie is te vinden op de website en via projectleider Reggy Broekhuijse, tel.nr 06-55964713, Reggy@beursvloerenrivierenland.nl


Beursvloeren Rivierenland is een initiatief van de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen, Neerijnen, Tiel en Zaltbommel, tot stand gekomen vanuit de Regionale Sociale Agenda van de provincie Gelderland, regio Rivierenland, en in samenwerking met Stichting Samen voor Betrokken Ondernemen. Beursvloeren Rivierenland wordt mede mogelijk gemaakt door betrokken partners: Safira webdesigners, Kamer van Koophandel Midden Nederland, Waterschap Rivierenland, Koninklijke BDU Uitgevers, Rabobank West Betuwe, Lander Groep, Meerpaal Grafimedia en Spijker Drukkerij, Qurius Nederland BV, de Graafschap Biljarts & Promo, AT&C Accountants en Belastingadviseurs, Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen.


@16:27# | 30.03.2011